آنتن برقی تلویزیون

تیم ولتن سعی دارد در این بخش از مقاله شمارا بیشتر با دسته ی آنتن برقی تلویزیون آشنا کند. آنتن تلویزیون وسیله ای است که امواج و فرکانس های صوتی تصویری را از مراکز توزیع و ایستگاه های مخابراتی گرفته و به سیله ی آن به تماشای تلویزیون با تصاویری شفاف میتوانیم بپردازیم. در کنار این مقاله اشاره ای به آنتن های دیگر و انواع آنتن کرده ایم که درصورت تمایل میتوانید بخوانید..

آنتن برقی تلویزیون

به چه وسیله ای آنتن میگویند؟

قطعه ای مخابراتی که در حالت فرستندگی سیگنال های الکتریکی را به موج های الکترومغناطیسی و در حالت گیرندگی این تبدیل را به صورت برعکس انجام می دهد، آنتن گفته می شود.همانطور که گفتیم آنتن تلویزیون امواج را در قالب صدا و تصویر دریافت کرده و به صورتی که تلویزیون قادر به دریافت آن باشد، آماده میکند. آنتن ها ساختارها و انواع مختلفی دارند. ما در این مطلب به بررسی آنتن هوایی تلویزیون و انواع آنتن برقی تلویزیون می پردازیم.

آنتن هوایی تلویزیون چند نوع دارد؟

آنتن هوایی تلویزیون از نسل اول گیرنده امواج تلویزیونی بودند. اما این موضوع به آن معنی نیست که از ابتدا در تکنولوژی آن ها تغییری حاصل نشده است. برعکس، تکنولوژی ساخت و استفاده از آنتن هوایی تلویزیون با گذشت زمان بهبود پیدا کرده است. اگر یادتان باشد، در گذشته انواع آنتن‌ هوایی تلویزیون در سایز های بسیار بزرگی تولید و عرضه می شدند. این در حالی است که ویژگی گیرنده بودن آن ها که مهمترین ویژگی یک آنتن خوب است، بسیار ضعیف تر از آنتن‌ های هوایی موجود در بازار حال حاضر بود. بعد از این ویژگی، آنچه برای انواع آنتن‌ هوایی اهمیت دارد، جنس و کیفیت آن است. با توجه به اینکه آنتن‌ های هوایی تلویزیون معمولاً در پشت بام خانه ها، مجتمع ها و مکان های مرتفع و باز قرار می گیرند؛ یعنی از جمله آنتن‌ های مخصوص فضای خارجی هستند، بنابراین باید در مقابل شرایط آب و هوایی مختلف (برف و باران و نور خورشید و …) مقاومت بالایی داشته باشند. آنتن‌ های هوایی نسبت به انواع آنتن‌ رومیزی تلویزیون که در فضای داخلی از آن ها استفاده می شود، سیگنال بهتری را دریافت می کنند. به همین دلیل در جاهایی که سیگنال تلویزیونی در آن جا ضعیف است، توصیه می شود از این نوع آنتن‌ تلویزیون استفاده شود. آنتن‌ های هوایی با سیم آنتن از پشت بام به واحد مورد نظر رسیده و به تلویزیون وصل می شود. بنابراین در محاسبه هزینه آن باید بر خلاف آنتن‌ برقی تلویزیون (رومیزی)، هزینه سیم آنتن را هم لحاظ نمایید. آنتن‌ های هوایی تلویزیون در نوع آنتن هوایی ثابت و آنتن برقی تلویزیون هوایی، تولید و به فروش می رسند. در ادامه می خوانید..

انواع آنتن برقی تلویزیون

1.آنتن برقی تلویزیون (هوایی): 

این آنتن ها نوعی از آنتن برقی تلویزیون شکل (هوایی) به شمار می روند، این نوع دارای یک قسمت الکترونیکی برای تقویت امواج هستند و دارای یک موتور الکتریکی برای چرخش هستند و شما برای تنظیم این انتن ها دیگر نیاز نیست که به پشت بام بروید. برای قسمت های بیرون شهر که از مرکز ارسال فاصله زیادی دارند مناسب می باشند. پس میتوان گفت آنتن تلویزیون (هوایی) برقی باعث می شود تا بهترین نقطه سیگنال دهی برای شبکه های مختلف تلویزیونی را بیابید. با توجه به موارد بیان شده، آنتن برقی تلویزیون (هوایی) مناسب مکان هایی است که در آن ها سیگنال ضعیف بوده و نمی توان سیگنال را به راحتی دریافت کرد. در این مکان ها می توان با استفاده از تنظیم دستی یا اتوماتیک آنتن تلویزیون (هوایی) برقی، تصویر ارسالی از فرستنده را جستجو و دریافت نمود. همچنین امکانی در آنتن تلویزیون هوایی ثابت وجود ندارد. بنابراین آنتن برقی تلویزیون (هوایی)، بهترین نوع آنتن برای تلویزیون در نقاط کور می باشد.

2.آنتن برقی تلویزیون (رو میزی): 

آنتن های رو میزی برقی از آنتن های مخصوص فضای داخلی خانه هستند. این آنتن ها، آنتن تلویزیون کوچکی هستند که معمولاً کنار یا روی تلویزیون، روی میز تلویزیون یا هر جای خانه که طراحی دکوراسیون اجازه می دهد قرار می گیرند. با توجه به اینکه فاصله این آنتن با تلویزیون نباید زیاد باشد، بنابراین باید جایی را به آن تخصص داد که اولا از تلویزیون دور نباشد. دوما در ارتفاعی قرار گیرد که جلوی آن باز باشد. مثلا اگر از آنتن برقی تلویزیون رو میزی استفاده می کنید و در طبقه دوم هستید و کنار ساختمان شما ساختمانی پنج طبقه وجود دارد، طبیعتا قادر نخواهید بود تصویر تلویزیون را آنگونه که می خواهید، دریافت کنید. بنابراین باز بودن فضای اطراف آنتن مطلبی است که نباید در هنگام انتخاب آنتن مناسب از یاد برد.

اغلب آنتن های رومیزی دارای تقویت کننده بوده و سیگنال های دریافتی را قبل از انتقال به تلویزیون تقویت می کنند. این آنتن ها در انواع، مدل ها و ظاهر متنوع در بازار وجود داشته که می توان بسته به سلیقه شخصی و دکوراسیون خانه از آن ها استفاده نمود. استفاده از آنتن برقی تلویزیون رو میزی باعث می شود دیگر نیازی به سیم آنتن نداشته باشید و در هزینه نصب آنتن صرفه جویی کنید. علاوه بر آن، نصب این آنتن ها به تخصص آنچنانی نیاز نداشته و شخصا می توانید به راحتی آن را نصب و استفاده نمایید. با بررسی ویژگی های این مقاله می توانید بهترین آنتن تلویزیون برای استفاده خود را شناخته و تهیه نمائید.

ویژگی های استفاده از آنتن برقی تلویزیون (رو میزی)

  •  آنتن برقی رو میزی تلویزیون اتصال و نصب در آن آسان می باشد.
  • آنتن برقی تلویزیون رو میزی در اندازه های جمع و جور موجود می باشند.
  • در صورت لازم امکان حرکت آزاد در این نوع آنتن ها دیده می شود.
  • انواع آنتن برقی تلویزیون مدل رو میزی علاوه بر قابلیتهای فنی بالایی که دارند زیبایی دوچندانی را به محیط اطراف خود هدیه می کنند.
  • آنتن (رومیزی) برقی تلویزیون برای نقاط کور بایستی دارای گیرندگی قوی باشد، تا مشکل عدم دسترسی به امواج تلویزیونی را حل نماید و بهترین پیشنهاد ما جهت خرید آنتن رومیزی تلویزیون برای نقاط کور و دور از دسترس، آنتن برقی تلویزیون رو میزی ولتن می باشد.

نقاط ضعف آنتن برقی تلویزیون (رو میزی)

  •  در آنتن برقی تلویزیون رو میزی هر کانال باید جداگانه پیکربندی شود.
  •  آنتن برقی تلویزیون رو میزی فقط در محیط نزدیک ناشر کار می کند.
  • آنتن های رو میزی تلویزیون حساس به موانعی مانند ساختمان ها، گیاهان، بارش و غیره ... هستند.
  • آنتن رو میزی تلویزیون برقی سیگنال را بدون تداخل پخش نمی کنند.

شما جهت آشنایی بیشتر در زمینه انواع آنتن می توانید بر روی لینک کلیک کرده و وارد بخش عظیم اطلاعات درباره انواع آنتن تلویزیون شده و آگاهی خود را نسبت به آنتن تلویزیون بالا ببرید. باعث می شود شما در انتخاب و خرید انواع آنتن تلویزیون راحت تر تصمیم بگیرید.

استفاده از تقویت کننده‌ها برای آنتن های تلویزیون

اکثر متخصصان در صورتی که نیاز به تقویت دارید، استفاده از آمپلی فایر (تقویت کننده) آنتن تلویزیون را توصیه می‌کنند. معایب بالقوه تقویت کننده‌ ها این است که نویز را با سیگنال تقویت می‌کنند که می‌تواند از طریق سیگنال‌های قوی، باعث بدتر شدن وضعیت شوند.

بهترین حالت برای نصب آنتن تلویزیون

برخی از آنتن ها شبیه به یک پیکان جهت دار هستند، به این معنی که باید آن را به سمت ایستگاه پخش برگردانید. برای اطلاع از محل قرارگیری برجهای توزیع در منطقه شما، می توانید با صدا و سیمای شهر خود تماس بگیرید و با آنها مشورت کنید. همچنین گاهی اوقات برج های مخابراتی و فرستنده های سیگنال با چشم غیر مسلح دیده می شوند. مکان تقریبی را به خاطر بسپارید و هنگام انتخاب محل آنتن آن را در نظر بگیرید.

چند نمونه آنتن و آنتن برقی تلویزیون (ولتن)

  
 
آنتن برقی تلویزیون (هوایی)

  •  مدل: آنتن برقی هوایی
    کاربرد: در مناطق کور و کوهستانی
    توضیحات تکمیلی: یو اچ اف - وی اچ اف - اف ام

  
آنتن برقی تلویزیون رو میزی USB

  • گیرندگی: قوی
    طرح: اسلیم
    کابل: 2.5 متری
    مدل: آنتن برقی تلویزیون رومیزی
    کاربرد: انواع تلویزیون
    رنگ های موجود: سیاه - سفید

<<طراحی و ساخته شده توسط تیم مجرب ولتن>>

*با توجه به قیمت روز بازار شاهده کاهش و افزایش قیمت در برخی از محصولات هستیم؛

شما می توانید جهت اطلاع از لیست قیمت انواع آنتن تلویزیون کلیک کرده و به همراه آن لیست کاتالوگ محصولات را هم مشاهده نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر همراه با مشاوره رایگان قسمت درباره ما ولتن را مطالعه فرمایید و یا با شماره 02122200000 تماس گرفته و از کارشناسان ما درخواست کمک کنید.

ولتن یکی از تولیدکنندگان برتر لوازم جانبی تلویزیون در ایران می باشد.

جهت مشاهده و خرید انواع آنتن تلویزیون کلیک نمایید و خرید خود را با اطمینان انجام دهید.